ONTBIJTSESSIE BELASTINGPLAN 2019

Datum
Donderdag 4 oktober
8:00 - 10:00 uur

Locatie
Crowne Plaza Den Haag - Promenade 5*

Spreker
Mr. J. Zwagemaker

Cursusnummer
NBA: 92601
RB: 317471
KNB: 19788
NOB: 2 uren*
NOvA: 2 PO punten**

Overige
Incl. ontbijtbuffet en gratis parkeren. Inloop vanaf 7:30 uur

Prijs
€150,- (excl. BTW)
ONTBIJTSESSIE BELASTINGPLAN 2019


Prinsjesdag, de derde dinsdag in september….de dag waarop de regering de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 presenteert. Wat staat ons te wachten voor 2019? 

Fiscalist Hans Zwagemaker bespreekt de maatregelen voor 2019. Het einde van het jaar is hét moment om de fiscale positie van uw klant zowel zakelijk als privé eens onder de loep te nemen. Met ingang van het nieuwe jaar vinden er namelijk nogal wat wijzigingen plaats in onze fiscale wetgeving. U kunt in deze periode nog profiteren van de oude wetgeving of al inspelen op de nieuwe wetgeving.

O.a. de volgende thema’s komen tijdens deze ontbijtsessie aan bod:

  • Fiscale wetsvoorstellen en jurisprudentie
  • IB-actualiteiten
  • Belastingplan 2019

De definitieve cursusinhoud is afhankelijk van de actualiteiten.

2 PE punten 

Register Belastingadviseurs 2 punten fiscaal

2 PE punten

NOB 2 uren*


*Wij zijn van oordeel dat deze cursus voldoet aan de minimum voorwaarden voor onderwijs als gesteld in het PE-reglement van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en voor het vermelde aantal uren kan worden ingebracht voor de PE-verplichting van NOB-leden.

** Wij zijn van oordeel dat deze cursus voldoet aan de minimum voorwaarden voor onderwijs als gesteld in artikel 4.4, vierde lid, van de Verordening op de advocatuur (Voda) en zich kwalificeert voor het vermelde aantal opleidingspunten voor het onderhouden van de vakbekwaamheid.